Age of Love succes kent geen grenzen

2178

Age of Love is nog steeds aan het bekomen van de overweldigende 7de verjaardag in de Artcube die (weeral!) compleet uitverkocht en waar in drie zalen de sfeer van de clubs in de jaren ’90 opnieuw tot leven werd gebracht zoals dat op geen enkele andere party gebeurt. Zoals altijd, is de muziek het hart van Age of Love maar het is het publiek dat het sneller doet kloppen, keer op keer. En nu, terwijl Age of Love zich opmaakt voor hun eigen stage op Tomorrowland, staan ze ook al te popelen om een nieuwe editie in de mooie Concertzaal van Vooruit voor te stellen.

We hopen dat ook jullie ons weer zullen vervoegen op deze volgende XXL editie met opnieuw alleen maar de allerbeste muziek uit de jaren ’90, ondersteund door een heleboel extra’s die je zo zullen terugvoeren naar die dagen waarin we dansten alsof er nooit een einde aan het weekend kwam. Die dagen waarin de Belgische clubs iedere nacht volliepen, verschillende nachten na elkaar. Een tijd waarin zoveel nummers werden gemaakt die uitgroeiden tot tijdloze klassiekers …

Eén zo’n klassieker is het nummer “Silence” van Delerium. Het werd al vaak beschreven als één van de beste trance platen die ooit werden gemaakt. We zijn dan ook heel trots u Delerium te mogen voorstellen. Het wordt hun allereerste optreden ooit in België. Normaal treden ze alleen aan als band maar voor Age of Love besloten Bill Leeb en Rhys Fulber een éénmalige dj-set samen te stellen. Beide heren verkochten wereldwijd meer dan 3 miljoen platen waarvan meer dan één miljoen met Delerium. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit een unieke show wordt en we kunnen niet wachten om ze aan het werk te zien.

Ze krijgen het gezelschap van Jaydee die al enkele keren te horen was op Age of Love in de Artcube en nu zijn debuut maakt in de Vooruit. Ook hij maakte één van de grootste hits die de dance wereld ooit voortbracht met “Plastic Dreams”. Deze oprichter van de Nederlandse ID-T radio, produceerde ook nog een aantal andere hits als “Fiesta” en “Que si que No”. En ja hoor, we kunnen ook niet wachten om hem opnieuw te horen!

Daarnaast ook nog één van de grootste trance producers uit onze eigen achtertuin met Mr. Sam. Hij begon zijn carrière bij Yeti Records in Gent maar werd al gauw opgepikt door niemand minder dan DJ Tiesto voor zijn Black Hole Recordings label waarop hij de ene na de andere hit uitbracht. Dit leverde hem ook heel wat remix werk op voor een hele reeks grote namen als Timo Maas, Corvin Dalek, Sinead O’Connor, Delerium, Niels Van Gogh, Todd Terry en vele andere. Hij speelt over de hele wereld maar is zelden te horen in België dus nog een speciale performance op Age of Love.

Uiteraard zijn ook alle andere ‘usual suspects’ van de partij zoals Yves Deruyter die dit jaar zijn 30ste verjaardag in het vak viert en DJ Ghost die jarenlang zijn vaste partner in de Cherry Moon was.

Uit het Extreme tijdperk verwelkomen we onze eigen resident en Age of Love promoter Quincy, evenals de jarenlange Extreme resident Phi-Phi. Hij zorgde er op eigen houtje voor dat de maandagavonden er uitgroeiden tot de meest legendarische nachten die de Belgische club-scene ooit heeft gekend.

Als kersen op de taart van deze al impressionante lijst dj’s, zijn er nog twee namen die er al bij waren van het prille begin. Olivier Pieters die naam maakte in de twee grote instituties van het Belgische nachtleven nl. Boccacio en Balmoral. Verder ook nog Cosmo die zijn carrière begon in after-club Carat voor hij verhuisde naar ‘Extreme on Mondays’ en vele andere bekende clubs.

Alle dj’s gaan ongetwijfeld weer tot het uiterste en zullen al die bommen van platen bovenhalen die jullie het liefst willen horen. Ze doen dat elk op hun eigen, speciale manier en wij zullen moeite noch kosten sparen om jullie daarbovenop al die extra’s voor te schotelen die je echt het gevoel geven dat je terug in de jaren ’90 bent. Kom dus ook en laat de ‘love vibes’ stromen op deze nieuwe magische reis in party-land!

Line-up :

Delerium

(Silence, Innocence /CA)

Jaydee

(R&S Records, Plastic Dreams /NL)

Mr.Sam

(Red & Yellow Screen, Human Angels, Madrid Inc.)

Yves Deruyter

(Cherry Moon, Bonzai Music)

DJ Ghost

(Cherry Moon, H2O)

Quincy

(Age Of Love, Extreme)

Phi Phi

(Extreme, Boccacio)

Olivier Pieters

(Boccacio, TSOB)

Cosmo

(Carat, Extreme)

100 % Retro Style: Champagne Lounge Area – Dance Acts – Speciale Effecten – Fullcolor Lasershow – Dansplatformen

Tickets: Voorverkoop: 19,00 Euro – Kassa: 23,00 Euro

VIP-Tickets: 40 Euro ( VIP ingang, VIP toiletten, Toegang tot VIP deck, Fingerfood)

Voorverkoop: Alle Fnac & Brooklyn Shops

Gent: Charlatan & Vooruit

Online : http://tickets.ageoflove.be

Uren: van 22u. tot 6u.

Info: info@ageoflove.be

www.ageoflove.be

www.facebook.com/Ageofloveaol