30 Years Yves de Ruyter

1810

Zaterdag, 23 mei @ La Rocca, Lier

Yves Deruyter viert dit jaar zijn 30ste verjaardag als DJ en hij doet dit in één van de beste clubs van het land: La Rocca. Op zaterdag 23 mei is hij de gastheer van een bijzonder feest ter ere van deze speciale mijlpaal met 30 dj’s die de voorbije 30 jaar op één of andere manier zijn pad kruisten en/of zijn hart raakten. Elk van deze dj’s zullen een speciaal voor Yves samengestelde set van 30 minuten spelen. Bovendien worden er 30 CD’s en 30 vrijkaarten weggegeven en er worden uiteraard ook 30 dikke kussen uitgedeeld. Dat dit een exceptioneel feest wordt staat nu al vast!

Yves Deruyter begon zijn DJ carrière in 1985 en speelde in zowat alle bekende Belgische clubs zoals Globe, Barocci, Cherrymoon, Extreme, Carat, BBC, La Rocca etc. In 1991 begon hij aan zijn eerste producties en zijn eerste single “Animals”, uitgebracht op Bonzai Records, werd een grote club hit in Europa. Yves’ tweede single “Rave City” kwam meteen ook in de Duitse Top binnen en werd een groot succes met meer dan 50.000 verkochte platen. De opvolger “Calling Earth” topte zelfs 70.000 stuks.

De daaropvolgende hit “The Rebel” werd Yves’ internationale doorbraak, gevolgd door “The House of House”, “In My Electric House” (Cherrymoon Trax) en nog veel meer. En ook Yves’ mega cover van de Underworld klassieker “Born Slippy” is nog steeds een internationale hoogvlieger. Al deze tracks maakten van hem één van de meest gevraagde Belgische dj’s in binnen- en buitenland.

En ook nu reist Yves Deruyter nog steeds regelmatig doorheen heel Europa, waar hij hoog in het vaandel wordt gedragen voor zijn uitzonderlijke Dj techniek. Hij is een geboren entertainer en zijn visie over zijn toekomst in de muziek branche, is nog altijd om in de eerste plaats muziek te maken voor het publiek, de rest zien we dan wel. Er wordt veel verwacht van de nieuwe single die zal uitkomen op Pig Room Trax.: “Desert Storm” wordt Yves’ debuut in Electro House scene. Met nog meer releases in petto, werkt Yves momenteel zowel aan solo nummers als aan coole samenwerkingen.

Met veel enthousiasme begint hij nu aan de volgende 30 jaar van zijn carrière. Maar eerst dus: party time om zijn eerste 30 uitmuntende jaren in het vak te vieren. Er zijn er weinigen die het hem na doen!

Line-up:

Ballroom: Yves Deruyter, DJ Ghost, Wout, Franky Jones, Marko de la Rocca, Quincy, Dave Lambert, Dimaro, Sven lanvin, Jean Delaru, Philip, Zzino, Roma, A-Tom-X, Elektrokid

Backstage: Bountyhunter, Phi-Phi, Youri Parker, Nico Parisi, Mike Thompson, Timax, Younes, Phill Dacunha, Stijn, DJ Fire, Neon, Ricardo, Jerry May, David DM, Stijn VM, Anakyn

Uren:

van 23u30 tot 07u30

Tickets:

15,00 Euro voorverkoop @ FNAC + online Fb

Meer info:

http://www.facebook.com/yvesderuyterofficialpage

30jydr