Apassionata 2017 Cinema of Dreams

1777

Tijdreis in het theater der dromen

Ook in 2017 komt APASSIONATA, Europa’s succesvolste live-entertainmentshow met paarden, naar Antwerpen. Voor de twaalfde keer al. In de Lotto Arena maken jong en oud een tijdreis in het theater der dromen…Het nieuwe APASSIONATA-spektakel Cinema of Dreams zoekt zijn weg door de 20ste eeuw en begeleidt daarbij twee vrienden die hun passie en hoop nooit vergeten, zelfs niet als de tijd zich tegen hen en hun dromen keert…

De grote tijd van de film is aangebroken: in een stadje opent de bioscoop Majestic zijn deuren. De bezoekers duiken er op bijna magische wijze weg in een wereld vol fantasie. De magie van de films is ook onweerstaanbaar voor de kinderen Eve en Tom. Hun leven wordt voortaan beheerst door het theater der dromen.

Na de pompeuze inwijding van de nieuwe bioscoop beleven de jonge vrienden Tom en Eve hun eerste grote films op het witte doek. Ze gaan helemaal op in een avontuur met roofzuchtige piraten die de zee met hun wilde paarden laten kolken. De vrijbuiters glanzen met grandioze trucs op, naast en onder hun vierbeners, onder leiding van hun kapitein en zijn indrukwekkende hengst. Zodra de nacht valt op de eilanden in de Zuidzee, maken vurige voodootovenaars een vesting aan het strand onveilig… Op het hoogtepunt van de donkere ceremonie maakt een angstaanjagende amazone grote indruk met grandioze dressuuroefeningen.

De volgende film speelt in het bevroren land van een sneeuwkoningin. Met haar gevolg van acrobaten, ezels, sneeuwpoppen en Friezen viert ze een ijzig winterfeest.

Maar ook in de wereld buiten de bioscoop gaan de ontwikkelingen – schijnbaar veel te snel – verder, want intussen wint de televisie steeds meer aanhangers. Het tijdperk van de showmaster op tv is aangebroken. Met een vrije dressuur met schattige mini-pony’s slaagt hij erin het publiek op onnavolgbare wijze in zijn ban te brengen. Maar Eve en Tom blijven hun geliefde bioscoop trouw tot de allerlaatste voorstelling. Met grote weemoed laten ze het filmtheater achter zich wanneer het zijn poorten sluit…

Na vele jaren komen de twee vrienden, die inmiddels een paar geworden zijn, weer in hun geboorteplaats terug. Wanneer ze voor de overwoekerde ruïne van de ooit zo voorname bioscoop staan, besluiten ze hun grote droom niet op te geven!

Alleen maar tevreden reacties van bezoekers na de vorige editie.

Paardrijkunst op topniveau

Ook bij de komende show mogen de bezoekers van APASSIONATA een vuurwerk vol emotie en creativiteit verwachten. Een combinatie van paardrijkunst op topniveau, vertolkt in verbluffende composities met indrukwekkende lichteffecten, kostuums die met veel oog voor detail vormgegeven zijn en meeslepende ritmes, melodieën en choreografieën.

Bij deze adembenemende reis door de moderne tijd wordt de toeschouwer getuige van een nieuw, betoverend spektakel dat van oktober 2016 tot juni 2017 door de grote steden van Europa tourt. Zorg dat je erbij bent in Antwerpen tijdens de krokusvakantie!

Tickets

  • Kaarten kosten 42, 52 en 62 euro.
  • Kinderen jonger dan 11 jaar betalen slechts de helft van de toegangsprijs.
  • Aantrekkelijke kortingen voor verenigingen en groepen.

Belangrijk bericht voor ticketbestellers: door een wijziging bij Tele Ticket Service worden de tickets pas een viertal weken voor het evenement verzonden!