Belgian Beats presenteert ‘The Official Intro’: Early bird tickets nu verkrijgbaar!

2097

Na het grote succes van « The Sound of Belgium – The Party » in 2014, is Belgian Beats verheugd u het officiële vervolg op deze retro parties – waarin ze de pioniers van de elektronische muziek scene verenigen – te kunnen aankondigen en dit op Oudejaar in Paleis 12 van de Brusselse Expo. De ticket-verkoop is nu gestart en tot 10 november zijn de tickets aan gereduceerd tarief verkrijgbaar. De complete line-up en alle details worden weldra bekend gemaakt maar we geven toch al graag een sneak preview van dit unieke event mee.

 

 

Belgian Beats kondigt een killer line-up aan waarbij de organisatie er voor koos om Duitsland als speciale gast in de spotlight te plaatsen. Het was immers Duitsland dat, samen met België, zo’n belangrijke rol heeft gespeeld in de evolutie van de elektronische muziek in Europa tijdens de begindagen. Duitsland’s impact op de ontwikkeling van house en techno, wordt het best geïllustreerd door de Berlijnse Love Parade die tijdens de jaren ’90 verschillende jaren na elkaar tot meer dan 1 miljoen feestvierders samen bracht om elektronische muziek en ‘love & peace’ te vieren. De Love Parade trok ook steeds een groot aantal Belgen aan en we zijn dan ook heel blij om die link tussen Duitsland en België nog eens op de voorgrond te kunnen plaatsen. We doen dit door de oprichters van de Love Parade Westbam en Dr Motte, de international headliners van dit event te maken. Ze zullen de ‘main floor’ onder meer delen met hun collega Jam & Spoon die ook meerdere malen als hoofdact op de Love Parade aantrad.

 

 

Geen Belgian Beats party zonder een heleboel Belgen uiteraard en we kondigen graag een hele reeks namen aan die ook van de party van vorig jaar zo’n succes maakten: Yves Deruyter, Phi-Phi, CP, Olivier Pieters, Zolex, Eric Beyssens,… Evenals een aantal namen die er voor het eerst bij zijn als T99-Quadrophonia, Tofke, Zzino, Murvin Jay naast vele anderen die duidelijk hun stempel drukten op België’s rijke muzikale geschiedenis. Al deze namen zullen te horen zijn op twee verschillende stages.

 

 

Voor deze speciale Oudejaarseditie, wordt ook bijzonder veel aandacht besteed aan het creëren van een ongeziene show. Zo zal Belgian Beats voor de allereerste keer in België een volledige holografische 3D show op 100m2 voorstellen. En alsof dat nog niet spectaculair genoeg is, zal het publiek ook overdonderd worden door de Human Light Dancers, opnieuw nog nooit vertoond op Belgische bodem. Voeg daar nog kwalitatief geluid, licht, lasers, Oudejaars vuurwerk en meer aan toe en je kan er van op aan dat de organisatie streeft het creëren van een unieke en onvergetelijke ervaring!

 

Wie nu al overtuigd is van dit buitengewone event, raden we aan zo snel mogelijk je ticket te kopen want Belgian Beats biedt momenteel een ‘early bird’ tarief aan van 30 Euro  ( inclusief een glas champagne) en dit tot 30 oktober. Vanaf 31 oktober tot 10 november, kost een ticket 35,00 Euro. Daarna wordt de prijs in voorverkoop 39,00 Euro.

 

Koop je tickets dus zo snel je kan zodat je je kan beginnen voorbereiden op Belgian Beats – The Official Intro (A Timeless Journey). We kijken er naar uit  je op 31/12/2015 te ontmoeten op deze niet te missen Oudejaarsparty!

 

 

 

Meer info:

www.belgianbeats.net

www.facebook.com/events/907586095978907/