Bijzondere covers en zomerse humor in eerste Liefde voor Sterren tegen de muziek op.

1842

Een zomerse zeebries, een mooie zonsondergang, duizenden toeschouwers op het strand, een spetterend muziekfeest én een stevige dosis Tegen de Sterren Op-humor. Daarvoor moet je op woensdag 12 augustus 2015 in Oostende zijn. De artiesten uit Liefde voor Muziek, de acteurs van Tegen de Sterren Op en de beau monde van de Vlaamse muziekwereld zakken dan immers naar het Klein Strand af voor de opnames van Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op. De Romeo’s, Stan Van Samang, Sergio Quisquater, Slongs Dievanongs, Laura Omloop, Kate Ryan en Bandits ft Salah verschijnen als eerste op het appel.

De sterren uit Liefde voor Muziek bestormen na de hitlijsten ook het podium in Oostende met hun meest succesvolle nummers uit het programma. De Romeo’s, Sergio, Laura Omloop en Bandits treden voor de gelegenheid in hun voetsporen en pakken uit met nieuwe, verrassende muziekcovers. Ook Tegen de Sterren Op-acteurs Ella Leyers, Guga Baúl, Ivan Pecnik, Chris Van Espen, Nathalie Meskens en Tine Embrechts zijn van de partij voor de eerste opname van Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op. Zij zorgen voor een humoristische toets en brengen een heel eigen versie van nummers die in het collectief geheugen gegrift staan. Welke songs door wie onder handen worden genomen, blijft nog even geheim.

Hosts Christoff en ‘Natalia’ (Nathalie Meskens) zijn alvast helemaal klaar om Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op in goede banen te leiden. Zij verwachten jong en oud op woensdag 12 augustus 2015 vanaf 20.30 op het Klein Strand in Oostende voor hét muziekfeest van het jaar. De uitzending van deze opname volgt op vrijdag 14 augustus 2015 om 21.10 bij VTM.