Bonzai jouw indoor festival voor het najaar , check zeker deze line-up

608

Vorig jaar vierden we ’25 Years Bonzai’ in twee zalen van de Waagnatie en het werd een feest dat onze stoutste verwachtingen overtrof. Meer recent hosten we stages op enkele van de meest toonaangevende festivals van het land als Tomorrowland, Dance D-Vision, Legacy, … En nu stellen we jullie de 5de editie van Bonzai Retro voor en is het dus opnieuw tijd om jullie rave gear uit de kast te halen!

 

Op zaterdag 17 november  nemen we de grootse gewelven van de Waagnatie’s main room in en zullen we ze omtoveren tot een broeihaard vol van kletterende beats, pompende bassen en synths waarvan je handen spontaan de lucht ingaan.

Zorg dat jij er ook bij bent en vervoeg de hordes doorwinterde ravers. Word omvergeblazen door onze nieuwe opstelling met intelligente lichtshows, hypnotiserende visuals en een meer dan overdonderend sound system. Je zal er alle hits uit onze immense en gevariëerde catalogus van de voorbije 25 jaar uit de speakers horen knallen, evenals andere memorabele en tijdloze klassiekers. Twee van die Bonzai klassiekers ‘The First Rebirth’ van Jones & Stephenson & ‘Universal Nation’ van Push

werden nog maar eens uitgeroepen tot de beste dance tracks van alle tijden in The Greatest Switch op Studio Brussel … need we say anymore ….

 

 

 

Een met sterren gevulde line-up staat klaar om ons aan het shaken te krijgen. Het wordt een mix van de beste Bonzai talenten en internationaal aanbeden artiesten.

 

 

De absolute Belgische Bonzai meesters zijn Bonzai All Stars, Airwave, DJ Ghost, Yves de Ruyter, Franky Jones, Franky Kloeck & DJ Jan. Zij krijgen het gezelschap van internationale zwaargewichten als de Italiaanse Mauro Picotto gekend van hits als ‘Komodo’ en ‘Pulsar’, naast meer dan 700 andere releases. En ook de Franse Emmanuel Top is van de partij. Hij maakte één van de meest verkochte dance hits ooit met ‘Seven days in one Week’ en blijft een toptalent tot op de dag van vandaag.

 

Weer zo’n nacht vol Bonzai mayhem, zorg dat je deze show niet mist!

 

 

 

 

 

Locatie:

Waagnatie, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

 

Uren:

Van 21u00 tot 6u00

 

Tickets:

Voorverkoop:  29€   ;  Kassa: 35€

Verkrijgbaar:  https://www.bonzairetro.com/tickets/

 

Line-up:

Mauro Picotto (IT), Emmanuel Top (FR), Bonzai All Stars, Airwave, DJ Ghost, Yves de Ruyter, Franky Jones, Franky Kloeck & DJ Jan.

 

Meer info:

www.bonzairetro.com