Bonzai Retro is terug

1746

Beats, Bass en Bonzai: de drie perfecte ingrediënten voor het grootste en uitzinnigste retro event van het jaar!

Yes, Bonzai Retro is terug in 2015 en we hebben opnieuw een monster party uitgewerkt die aan al jullie retro noden zal voldoen. We vonden dit jaar ook een nieuwe locatie waarin we je op zaterdag 21 november graag willen verwelkomen. De Waagnatie in Antwerpen met zijn grote, gewelfde bogen en industriële ruimtes, lijkt ons de perfecte setting om helemaal los in te gaan op al de retro sounds van die old school klassiekers die niemand van ons ooit nog kan vergeten.

Zoals je steeds van ons mag verwachten, hebben we een eerste klasse line-up samengesteld met België’s fijnste dj’s die je gegerandeerd van je sokken zullen blazen. Zij sturen alleen maar de allerbeste House, Trance, Hard Trance, Techno, Acid en Progressive nummers door de speakers voor jullie ultieme dansplezier. Hun sounds zullen weerklinken in een volledig gedecoreerde zaal, vol met grote banners, rookmachines, vuurspuwers, danseressen, lasers, … en uitgerust met een gigantisch sound system en intelligente belichting.

Je zal ook de kans krijgen om je rave garderobe te vernieuwen aan onze exclusieve merchandise stand met Bonzai geëmbleerde t-shirts, petjes, sweaters, zonnebrillen, stickers en meer.

Dit wordt weer een grandioos feest dus maak je maar al op voor een nacht die jij en je vrienden niet licht zullen vergeten. Laat de anticipatie alvast beginnen en koop je tickets voor Bonzai Retro nu!

 

Line-up:

 

Bonzai All Stars

Yves Deruyter

M.I.K.E. Push

Franky Kloeck

Ghost

Jan Vervloet

Bountyhunter

Airwave

Phi Phi

 

Hosted by MC Pyro

 

Meer info over de artiesten: www.bonzairetro.com/lineup/

 

 

Tickets:

 

Voorverkoop:  29 Euro + kosten

Enkel online: www.bonzairetro.com/tickets

 

 

Locatie:

 

Waagnatie Expo & Events ( Hall2)

Rijnkaai 150

2000 Antwerpen

Belgium

 

Meer info:

 

www.bonzairetro.com/

 

www.facebook.com/events/860219164068039/

 

www.bonzairetro.com/app/

(verkrijgbaar voor iOS, Android en Windows Phone)

bonzaiaffiche