BunkTEK presents Materia Open Air

1403

De bunkTEK parties zijn al jaren een vaste waarde in de Vlaams Brabantse zomerkalender en dat zal dit jaar niet anders zijn.  Dit jaar host bunkTEK op vrijdag  4 augustus een Materia party van Marco Bailey. Als je weet dat hij met deze parties furore maakt van Ibiza tot Japan, dan weet je dat je je aan een bijzondere dag en nacht mag verwachten.  En ja, dag en nacht, want de party start om 16h00 ’s middags waarna je 12 uur lang kan losgaan op techno van de bovenste plank, tot 4u00 ’s ochtends.

 

Wie bunkTEK kent, weet dat hij of zij zich mag verwachten aan een prachtig gedecoreerd terrein waarbij alle voorzieningen tot in de puntjes zijn afgewerkt.  En die weet meteen ook dat de muziek het allerbelangrijkste aspect van het feest is. Onze nationale techno held Marco Bailey brengt heel wat gevestigd talent met zich mee, te beginnen twee techno kleppers van formaat nl. Ben Sims en James Ruskin.  Beiden actief in de techno scene sinds de jaren ’90 en nog steeds voortrekkers van het genre.  Naar goede gewoonte ook een iets minder gekend maar daarom niet minder getalenteerd talent : Psyk uit Spanje.  Dit keer ook heel wat Belgische hoogvliegers: Amelie Lens, die slechts 5 Belgische gigs speelt deze zomer, Tom Hades en Joyhauser.

 

Marco Bailey ziet techno als een religie en vooral één die mensen verbindt. MATERIA is dan ook een party waar het verlangen om de samenhorigheid en de vibraties op de dansvloer te kunnen voelen, begrepen wordt.  Verwacht je aan een rave met heel veel energie die lichaam en geest zal bewegen!

 

 

Line-up:

Amelie Lens (BE – Second State)
Ben Sims (UK – Theory)
James Ruskin (UK – Blueprint)
Marco Bailey (BE – Materia Music)
Psyk (ES – NON series)
Tom Hades (BE – Rhythm Convert)

Warm-up by Joyhauser (BE – Floorfiller)

 

Adres:

Steenbergestraat 44

3380 Glabbeek – BE

 

Tickets:

15€ in vvk   – online: http://bit.ly/bunktektickets

 

Meer info:

Facebook : https://www.facebook.com/events/1305689466216382