Charlotte De Cock schildert live in nachtclub

2048

ANTWERPEN – Schilderes, DJ, model en festivalpromotor. Creativiteit overschrijdt grenzen en dat wil  Charlotte De Cock op 10 september maar al te graag in praktijk omzetten. Charlotte zal in Café d’Anvers live een schilderij maken, geïnspireerd door de muziek, het publiek en alle andere invloeden die ze op dat moment krijgt in de nachtclub. Wanneer haar kunstwerk klaar is, zal ze de avond ook zelf afsluiten met een eigen DJ set in eigenwijze Charlotte DC stijl.

Het schilderij dat ze op 10 september in Café d’Anvers maakt, zal de week nadien tentoongesteld worden op haar eigen festival, Barefoot. Op 17 september vindt dit festival voor de 4de keer plaats in het Nachtengalenpark te Antwerpen.
Barefoot is geen doorsnee festival. Ook hier staat meer dan muziek centraal. Het is een beleving in de vorm van muziek, kunst, mode en gastronomie. Dit alles op blote voeten en met de natuur als verbindende factor.
Het festival mikt dan ook op ‘new wave’ hippies.

De Antwerpse kunstenares Charlotte De Cock (29) haalde de afgelopen jaren al meermaals de pers, onder andere met haar “The Thirteen Masters”, haar werk voor “The Jane” en onlangs het even unieke als gigantische werk op de Troonplaats in Antwerpen.

Tickets voor nu de deze avond zijn te koop in voorverkoop op www.cafedanvers.com.
Bovendien zullen er ook tickets verkrijgbaar zijn aan de deur.