Clouseau zet extra dans in

1678

Clouseau danst en heel veel fans willen meedansen. Daarom voegen Koen en Kris Wauters in het Sportpaleis een Clouseau Danst-show toe. Alle danslustigen die zin hebben in een feestje – en wie heeft dat niet? – zijn ook op zaterdag 7 januari welkom in de grootste zaal van het land om mee te swingen, te shaken, te grooven en uit de bol te gaan.

Op 26 februari bracht Clouseau zijn nieuwe studioalbum ‘Clouseau Danst’ uit. Op hun twaalfde Nederlandstalige album trakteren Koen en Kris op een aanstekelijke mix van funk, soul, disco en pop. ‘Clouseau Danst’ is een ode aan de dansvloer, aan de nacht, aan passie, aan gretigheid en geestdrift.

Inmiddels is de drukke concerttournee die volgde op de cd-release halverwege. Na uitverkochte theaters en culturele centra staan nu stadspleinen en festivalweiden op het programma. Het grote dansfeest kent zijn ‘grande finale’ in december en januari, wanneer Clouseau voor de dertiende keer groots en voor vele duizenden fans zal concerteren in het Antwerpse Sportpaleis.

“Kom laat ons dansen tot de zon opkomt, al onze zorgen worden uitgegomd. Je leeft maar één keer, dus waar wacht je op?”, klinkt het in het nummer ‘Geluk’. Een boodschap die niet in dovemansoren is gevallen, want voor de shows op 9 en 10 december in het Sportpaleis zijn ondertussen al meer dan 25.000 plaatsen gereserveerd. Dankzij de zopas toegevoegde derde show, op zaterdag 7 januari, krijgen nog meer fans de kans om met Clouseau te dansen in het Sportpaleis. De show wordt groots en indrukwekkend en zal niet alleen Koen en Kris en hun bandleden maar ook het publiek alle ruimte bieden om zich volledig te laten gaan, belooft concertorganisator PSE-Belgium.