Club brugge kick off nieuw voetbalseizoen

2198

Dinsdag 28 juli neemt Club Brugge het in de derde voorronde van de Champions League op tegen het Griekse Panathinaikos. Voor blauw-zwart is het al meteen de eerste belangrijke afspraak van het nieuwe internationale voetbalseizoen. Club Brugge won in de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al een keertje van de Grieken, maar met het oog op een kwalificatie wordt dit voor beide clubs een erg belangrijke ontmoeting. Deze kwalificatiematch wordt live uitgezonden bij 2BE en op 2BE.be vanaf 19.45.

Tom Coninx: “Vorig jaar nog moesten de Grieken het onderspit delven tegen Standard. In de Griekse competitie eindigde Panathinaikos vorig seizoen tweede achter eeuwige rivaal Olympiakos. Winnen is voor Club zeker een haalbare kaart. Al zullen ze het in Athene wel zonder Sinan Bolat – vervanger van Matthew Ryan – en Lior Rafaelov moeten stellen. De Griekse vice-kampioen mag ook zeker niet onderschat worden: met onder andere Sergio Sánchez Ortega, Michael Essien en Rasmus Thelander investeerde Panathinaikos flink in haar elftal.” 

Voor deze kwalificatiematch ontvangt Tom Coninx in de Champions League-studio Jan Ceulemans en Aad De Mos voor een uitgebreide analyse. Peter Morren en Wim De Coninck leveren vanuit het Apostolos Nikolaidis-stadion in Athene commentaar bij de match.

CHAMPIONS LEAGUE : DERDE VOORRONDE
PANATHINAIKOS – CLUB BRUGGE
DINSDAG 28 JULI 2015, LIVE BIJ 2BE EN OP 2BE.BE VANAF 19.45