Frank Molnar & Niko Van Driessche met nieuwe gamesshow op FOX

1766

FOX brengt vanaf 28 maart adrenalinetelevisie en een flitsend gamemagazine met een aanstekelijke extensie op het web. De ‘godfathers’ van de bekende game-programma’s zijn weer helemaal terug. Niko Van Driessche was behalve een markante VJ jarenlang het gezicht van GamePower op JIMtv. Frank Molnar was de bezieler van GUNK, het grootste gamesplatform van België. Twee uitersten, twee duchtige concurrenten en tegelijk, twee oprechte vakspecialisten.

Het is een games-programma dat buiten videogames ook de E-lifestyle cultuur van gamers bekijkt.  De hoofddoelgroep van gamers is 28 jaar, en is de grootste entertainment tak in de wereld. In het programma zal er ook aandacht besteed worden voor gadgets en E-trends in de sector. Het programma zal voor zowel de gamer als de niet gamers interessant zijn om te zien. Wereldwijd zijn deze ‘godfathers’ aanwezig op de  belangrijkste game beurzen waardoor zij ervoor zorgen dat deze uitzendingen bestaan uit unieke, edgie reportages.

Frank Molnar heeft een verfrissende kijk op deze flitsende industrie; “Het doelpubliek is de laatste jaren een paar levels gegroeid en voor wie er nog aan twijfelt: voor asociale nerds is het al een tijdje Game Over! Sterker nog, tegenwoordig etaleren schijnbaar doodgewone mannen/jongens én vrouwen/meisjes hun blinde behendigheid op consoles, smartphones, tablets,…you name it!”

“Dat de twee grootste gamespresentatoren hun krachten gaan verenigen is fantastisch. Frank en Niko zijn altijd concurrenten van elkaar geweest. Het feit dat ze nu samen bij FOX hun ‘ding’ gaan doen zal zorgen voor explosieve televisie. De vibe zit goed, de chemie is er… we zijn klaar voor 16 weken spraakmakende en leuke televisie’, aldus Krijn Jonckheere, netmanager FOX België.

In België was het de laatste jaren windstil op het vlak van gamesshows maar daar steek FOX nu een stevige joystick tussen. Premiere van GameJunks op  zaterdag 26 maart om 23u15 op FOX, kanaal 13 bij Telenet.

Of hebben ze er toch niet zoveel zin in?
https://www.facebook.com/gamejunks/videos/448844985312342/