Geen jetlag meer dankzij slimme LED verlichting van KLM

1728

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij investeert in 7 Airbus A350’s met anti-jetlag LED-licht
KLM introduceert 7 nieuwe passagiersvliegtuigen van Airbus met slimme LED verlichting die ervoor zorgt dat je minder last krijgt van jetlags. Door een geleidelijke kleurverandering en de imitatie van zonlicht, kan het lichaam zich beter aanpassen aan de verschillende tijdzones. De nieuwe toestellen van het type A350 XWB maken vliegen dus nog leuker!
KLM, de Nederlandse luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Schiphol Amsterdam, voegt nog eens 7 nieuwe toestellen toe aan hun 115-koppige vloot. Deze nieuwste passagiersvliegtuigen van Airbus – type A350 XWB – zijn voorzien van slimme LED verlichting die jetlags verminderen. Een jetlag ontstaat wanneer het lichaam zich niet kan aanpassen aan de tijd in een andere zone. De nieuwste LED’s aan boord kunnen 16,7 miljoen kleuren aannemen en kunnen dus perfect het zonlicht imiteren. Door deze kleurverandering, van licht naar donker of omgekeerd, kan het lichaam zich beter aanpassen aan en synchroniseren met de tijdzone van de bestemming.
De 7 Airbus toestellen van KLM zijn bovendien voorzien van een uitstekend luchtfiltersysteem dat de lucht in het toestel elke 2 tot 3 minuten ververst. Deze verhoogde luchtvochtigheid zorgt ervoor dat uitdroging tegengegaan wordt en de kans op een jetlag daalt. Passagiers die met één van deze toestellen door verschillende tijdzones vliegen, slapen beter en zullen dus minder last hebben van een jetlag na aankomst. KLM maakt vliegen nog leuker!

Over KLM en Air France AIR FRANCE zorgt, samen met regionale dochteronderneming HOP!, dagelijks voor 1 500 vluchten in Frankrijk, Europa en de rest van de wereld. De AIR FRANCE vloot telt 350 operationele vliegtuigen. Sinds 2004 vormen AIR FRANCE en KLM een belangrijke pion in de luchtvaartindustrie. De twee bedrijven staan aan de leiding wat betreft langeafstandsvluchten met vertrek vanuit Europa.In 2013 transporteerden AIR FRANCE en KLM 77.3 miljoen passagiers. De twee bedrijven bieden klanten een gezamenlijk netwerk aan van 231 bestemmingen uit 103 landen vanuit de hubs in Paris-Charles de Gaulle en Amsterdam-Schiphol. Met meer dan 24.5 miljoen leden is het frequent flyer programma Flying Blue van AIR FRANCE KLM marktleider in Europa. AIR FRANCE en KLM bieden met partners Delta en Alitalia de grootste Trans-Atlantische joint-venture aan met 250 dagelijkse vluchten. AIR FRANCE en KLM maken deel uit van SkyTeam. Deze luchtvaartalliantie van 20 samenwerkende vliegmaatschappijen geeft toegang tot een wereldwijd netwerk van 16 323 dagelijkse vluchten naar 1052 bestemmingen in 177 landen.