Masha en de Beer :Premiere

1892

Masha en de beer de film:

Masha en de beer wellicht gekend door iedere ouder met jonge kinderen, gaat over een klein meisje en een beer.

De veelbekroonde Russische animatieserie ‘Masha en de Beer’ werd bedacht en geregisseerd door Oleg Koezovkov, Andrej Dobroenov en Dmitri Lovejkois. De kinderserie bestaat uit meer dan zestig episodes en kent al enkele jaren een wereldwijd succes. De reeks wordt ondertussen in 50 landen uitgezonden en telt al meer dan 4,9 miljoen Facebookfans. Vele afleveringen staan op YouTube waarbij de meest geliefde aflevering ‘Маша плюс каша’ (‘Recept voor een ramp’) bijna twee miljard keer werd bekeken. Dit maakt de aflevering de zesde meest bekeken video aller tijden en de meest bekeken non-muzikale video tot op heden. Ook wordt het speelgoed van het gekke duo steeds populairder in Europese speelgoedwinkels. Het is op dit moment zelfs het op twee na populairste merk in de Benelux onder preschoolkinderen.


De film bestaat uit enkele korte filmpjes met de avonturen van Masha die denkt groot geworden te zijn , later blijkt dat het niet zo is en al gied want de beer en de dieren errond missen Masha al snel, tot hun vreugde keert ze snel terug naar het bos.

In ieder filmpje zit een rode draad of educatie verborgen waar kids zichzelf herkennen, jaloezie, sprookjeswereld, ruzie maken en het leren bijleggen enz.

Wij konden de film smaken en de kids in de zaal al helemaal het zal ons dan ook niet verbazen dat Kinepolis snel een vervolg zal uitbrengen van deze film.