NEWSFLASH : Annulatie Belgian Beats – NYE Party – 31/12/15 – Paleis 12 –Heyzel

1668

Aan alle partners, leveranciers, artiesten, bezoekers, vrienden en media :

Met spijt in het hart hebben we vandaag de moeilijkste beslissing ooit genomen sinds we evenementen organiseren. Een beslissing die we nog nooit eerder hebben moeten nemen en die ons zwaar op het hart weegt, namelijk u te moeten aankondigen dat we hierbij officiëel het prachtige event van 31/12/2015, dat zou plaatsvinden in Paleis 12 van de Heyzel, volledig annuleren.

De Belgian Beats party zal dus NIET plaatsvinden op dit moment en er wordt ook niet uitgekeken naar een nieuwe locatie. Dit besluit valt ons zeer zwaar, zowel op emotioneel als financiëel vlak aangezien er voor de productie van dit event al heel wat investeringen en kosten werden gemaakt en we al maanden aan de voorbereidingen bezig zijn. Het huidige klimaat laat ons, ons inziens, echter geen andere keuze.

We hopen desalniettemin dat deze productie op een dag opnieuw het daglicht zal zien en zal kunnen doorgaan in betere omstandigheden maar zeker niet voor 2016.

We stellen uiteraard alles in het werk om iedereen die al tickets ( Gewone, VIP, etc .. ) heeft gekocht zo snel mogelijk terug te betalen en willen iedereen bij deze ook bedanken voor het vertrouwen dat u ons had geschonken.

We zien elkaar graag terug in 2016 en hopen dat u in ondertussen goed voor u zelf en uw naasten zorgt !

 

Met oprechte spijtbetuigingen,

Voor Belgian Beats