Nieuw familie gebied in Europapark

1799
Kleurrijke tractoren langzaam tuffen door  een schuur en langs fruit en moestuinen. Een kleine achtbaan kruipt langs ruige rotsen, glijden omlaag over groene heuvels en langs grazende schapen. De geur van vers gebakken taarten stijgt van een oud houten huis. Ierland – Children’s World is gewoon wachten om ontdekt te worden door de ontdekkers van alle leeftijden. Spannende avonturen, nieuwe attracties, en bijna 4000 planten zet de 14 Europese themagebied in een weelderige, groene Emerald Isle.

Omringd door de rivier Elz en rechts naast het Engels themagebied, Ierland – Children’s World ziet eruit als een echt eiland. Drie bruggen leiden nieuwsgierige ontdekkers in het land van groene heuvels, goblins, en prachtige kastelen. Gedurende de 10.000 vierkante meter van de Emerald Isle, kunnen bezoekers een fantastische thema-gebied voor het hele gezin te ontdekken. Met attracties, gastronomische aanbod, en shows, Ierland is echt een park in het park.

Verborgen in een rood bakstenen gebouw, van de nieuwe kinderen schommel boot, Dansen Dingie ligt in het dock. Dappere matrozen aan boord voor een stormachtige rit, omdat de boot niet alleen slingert heen en weer, maar draait in cirkels – een spannende rit voor alle leeftijden. At the Sheep Rock boot draaimolen, mini zeelieden varen in hun kleine bootjes. van de nieuwe kinderen rollercoaster Ba-a-a Express neemt jonge goblins langs ruige rotsen, over groene heuvels en langs grazende schapen. Het treintje geeft kinderen van 3+ en minstens 95cm lang hun eerste smaak van een echte rollercoaster. Op Old MacDonald’s Tractor Farm, de junior boeren tuffen langzaam over heg en sloot. De levensgrote tractors rijden langs fruit en moestuinen, terwijl de ouders de passagiers nemen hun zetels in de rug. De 18 draken op de Spinning Dragons familie carrousel zullen hun best doen om gevoel voor richting en de Tower Tow bezoekers verwarren zal de kracht van iedereen uit te dagen. Alleen de sterkste bezoekers bovenkant 9 meter hoge toren bereiken, zoals ze zelf haul via een kabel. In de Quipse waterfietsen, weinig kanoërs join Europa-Park Quipse op een onderhoudende paddle rond de Tower Tow.

De nieuwe thema-area Ierland – Children’s World is een enorme en opwindende toevoeging aan Europa-Park’s familie aanbieden. Ierland garandeert hopen van plezier, vooral voor kleine kinderen. Pirates kan een water gevecht op Paul’s playboat hebben, terwijl de lammetjes Land speeltuin biedt een overvloed aan verschillende spelletjes en glijbanen. Dingle Bay strand is een beetje rustiger. Ouders kunnen genieten van de zon op een ligstoel terwijl de kinderen op te bouwen enorme zandkastelen – net als de 15 meter hoge toren van Limerick Castle, dat kinderen beneden kunnen suizen uit op verschillende glijbanen.

Ervaar unieke avonturen in de mystieke speeltuin van Limerick Castle. De 600 vierkante meter hal in de vorm van een Iers kasteel zit vol met doolhoven, glijbanen, en klimmen gebieden, verdeeld over drie verdiepingen. Hoog in de lucht ligt het feekoninkrijk, waar de moedige bezoekers zal toetreden tot de Quipse naar een dorpje van hutten, verbonden door houten balken en netten te ontdekken. Ondertussen kunnen de ouders naast de deur in The O’Mackay’s Café and Pub met een koude Guinness ontspannen. Het nieuwe restaurant beschikt niet alleen over een zonneterras, maar een traditionele pub op de eerste verdieping. Naast de creatieve sandwiches, verse taarten en heerlijke lam hamburgers, kunnen bezoekers proberen de zelfgebrouwen O-Mackay bier. Verleidelijk gebak en koffiespecialiteiten nodigen iedereen uit om te blijven hangen in het café.

Nieuwe winkels, Shamrock Gifts and Treats and Tender Milka Wereld ronden het gevarieerde thema-gebied, waardoor de bezoekers om zich onder te dompelen in een Ierse ervaring voor alle zintuigen.