RETRO BEACH 2017

1399

Retro Beach is terug in 2017 en zal opnieuw zorgen voor een party waarbij het dak er compleet af gaat!  Volgend op het grote succes van vorig jaar, komen Bonzai Records en Cherrymoon dit jaar samen op zaterdag 19 augustus in de Hippodroom van Oostende voor een grootse retro blowout en ze roepen daarbij de hulp in van de grootste namen uit de elektronische muziekgeschiedenis, meer dan 15 artiesten – gespreid over 2 zalen – om exact te zijn.

 

De geschiedenis van deze twee goliaths in de Europese dance music scene is onvergelijkbaar. Ze gaven aanleiding tot een levensstijl voor een hele generatie van zowel doorwinterde party animals als gelegenheidsclubbers. Als we het hebben over de sound van vroeger, komen hun namen keer op keer aan bod met daaraan steeds heel wat verhalen gekoppeld. Zorg dan ook dat jij er bij bent en vergezel ons op onze trip naar de goede, oude tijd waarbij wij je de ultieme retro soundtrack zullen voorschotelen op je reis.

 

Bonzai en Cherrymoon nemen het tegen elkaar op in twee zalen, gevuld met intelligente sound- en lichtsystemen, uitgebreide decoratie en een impressionante line-up. De Main Room zal een overvloed aan legendes featuren waaronder Bonzai All Stars – Yves Deruyter – DJ Ghost – Youri Parker – Dave Davis – Bountyhunter – Franky Kloeck – Jan Vervloet en BPM. In de Foyer wacht een volgende lading zwaargewichten op jullie als Oliver Lieb – Airwave – Phi Phi – Olivier Pieters – Mike Thompson – Alain Faber en Dimitri Cooman.

 

Zet deze datum dus maar alvast in je agenda en verzamel jouw party crew voor de ultieme nacht om nooit meer te vergeten!

 

 

 

Praktisch:

 

 

Locatie:

 

Hippodroom Oostende
Koningin Astridlaan 10
8400 Oostende

 

 

Uren:

 

Van 21u00 tot 5u00

 

Tickets:

 

Presale:  29€   @ FNAC of online

 

 

Line-up:

 

Main Room:

 

Bonzai All Stars, Yves Deruyter, DJ Ghost , Youri Parker, Dave Davis, Bountyhunter, Franky Kloeck, Jan Vervloet, BPM.

 

Foyer:

 

Oliver Lieb, Airwave, Phi Phi, Olivier Pieters, Mike Thompson, Alain Faber, Dimitri Cooman.

 

 

Meer info:

 

www.retrobeach.be

www.bonzairetro.com

www.cherrymoon.com

www.fb.com/retrobeachbelgium