SPORTPALEIS FM – The time of your live

1856

De Sportpaleis Group heeft sinds 1 september 2015 zijn eigen radiozender op de Antwerpse 107.0 FM-frequentie.

Sportpaleis FM maakt je van 6 uur ’s morgens tot middernacht warm voor de concertbelevenis in het Sportpaleis, de Lotto Arena, Vorst Nationaal en de Ethias Arena. Om middernacht schakelt Sportpaleis FM over naar een andere zender op dezelfde frequentie: Versuz Radio, met een uitgesproken nightlife-profiel. Versuz is de Hasseltse discotheek op de site van de Grenslandhallen, waar de Sportpaleis Group Ethias Arena en Ethias Theater uitbaat.

Door muziek aan te bieden tot in je huiskamer, je auto, op het werk, op je computer, … maakt de Sportpaleis Group je concertbeleving nog intenser. Sportpaleis FM zendt non-stop actuele pop- en rockmuziek uit en laat je nieuwe populaire releases horen. Bijzondere aandacht schenken we aan de artiesten die in onze arena’s optreden. De non-stop uitzending wordt alleen door nieuwsbulletins (elk uur), promospots voor concerten en evenementen in de zalen, berichten over optredende artiesten en andere korte redactionele aankondigingen onderbroken. Zo willen we je als zaaluitbater o.m. nuttige tips verstrekken om je bezoek aan een evenement zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Af en toe zal Sportpaleis FM live verslag uitbrengen bij concerten. Zo begint de beleving voor jou als concertbezoeker al veel vroeger, thuis, onderweg of in de auto luisterend naar de radio. Tegelijk kunnen ook de thuisblijvers mee proeven van de sfeer in de kolkende arena.

Van middernacht tot 6 uur hoor je op Versuz Radio kwalitatieve, dansbare (elektronische) muziek en kan je elke nacht de unieke Versuz-sfeer (her)beleven.

STEM AF OP 107.0 FM IN GROOTANTWERPEN
Of klik op de link hieronder voor onze live streaming

http://www.sportpaleisgroep.be/nl/sportpaleis-fm-player