Studio Brussel presents The Greatest Switch Marathon + Party

1442

The Greatest Switch party is terug! Een hele nacht feest op de beste dance classics met o.a. M.I.K.E., Goose DJ’s, Goldfox en Jan Van Biesen. Kies nu al jouw favorieten voor The Greatest Switch op stubru.be en feest mee op The Greatest Switch Party, zaterdag 14 oktober in Vooruit, Gent.

 

 

Eindelijk is het weer zover.  Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober telt ‘The Greatest Switch’ op Studio Brussel af naar dé beste dance classic. Naar aanleiding van de 10e editie doen ze dat dit jaar 24u lang. Nadat je helemaal in de juiste mood bent gebracht, kan je ’s avonds afzakken naar de Vooruit waar je het feest in levende lijve en met een heleboel gelijkgezinden kan verderzetten tot in de vroege uurtjes.

 

Studio Brussels populaire radioshow ‘The Greatest Switch’ blijft voor velen dé vaste afspraak voor een wekelijkse trip doorheen de rijke geschiedenis van de elektronische muziek. Eén keer per jaar verzamelt Studio Brussel de favoriete dance classics van de luisteraars via top 3’s. Dit jaar wordt het resultaat daarvan voor het eerst een volledig etmaal uitgezonden. The Greatest Switch start op vrijdagavond 13 oktober en eindigt op zaterdagavond 14 oktober, met een spetterende afterparty in de Gentse Vooruit.

 

Vorig jaar stootte onze eigen Push, Underworld van de troon met ‘Universal Nation’ en het mag dan ook niet verwonderen dat hij dit jaar op de affiche van de party preikt. Verder hebben we ook de nummer 4 uit de lijst van vorig jaar als headliner, zij het dan in hun dj-gedaante met Goose. En ook de nummer 6 is aanwezig met Jones & Stephenson Live die zeker het winnende nummer ‘The First Rebirth’ zullen brengen. Daarmee staan twee Bonzai acts op de affiche zodat ook het 25 jarig bestaan van dit legendarische label op deze party in de verf wordt gezet.

 

 

Geen ‘Greatest Switch’ party zonder de bezielers en programmamakers uiteraard dus tekenen ook presentator Jeroen Delodder en gangmaker Jan van Biesen present achter de decks. Last but not least, Goldfox, gekend om zijn uitgebreide platencollectie en kennis van België’s extensieve elektronische geschiedenis.

 

 

Ben jij een fan van elektronische muziek? Mis de party dan niet en vergeet niet om op jouw favoriete dance classics in The Greatest Switch te stemmen via stubru.be!

 

 

 

Line up:

Goose DJ’s

M.I.K.E. / Push

Jones & Stephenson Live

Jan Van Biesen

Jeroen Delodder

Goldfox

 

Doors:

Open from 23h till 06h

 

Tickets:

Presale: 14 euro – Doors 18 euro

Presale @     FNAC , Brooklyn  &  Ghent: Vooruit

Online : www.nightlifepresale.be/switch

 

Meer info:

www.stubru.be

www.facebook.com/stubruswitch

greatestswitch.stubru.be