Sunrise Festival wordt dit weekend één groot waterparadijs

808

“Sunrise pikte een zonnig weekend uit om de zomervakantie stevig in te zetten. Als organisatie presenteren we weer een ijzersterke affiche met o.a. knallers zoals  Lil’ Kleine, Kraantje Pappie, JeBroer, Coone, Regi en vele anderen.  Maar met het warme weekend dat op komst is, wilde Sunrise een tandje bijsteken en hun slogan “Escape into Happiness” wat meer in de verf zetten door het festival om te bouwen tot een oase van verkoeling.”

5 water-attracties maken een zee van geluk

“Escape into Happiness” is het motto van Sunrise en dat vertalen we graag naar een unieke beleving op ons festival. Maar hoe bouw je een zee van geluk? Op Sunrise nemen we dat redelijk letterlijk. De zwemvijver van De Lilse Bergen waarrond het festival plaats vindt, werd verbouwd tot één groot waterpretpark.

The Big Air: Coca-Cola komt met één van de grootste mobiele waterattracties voor het eerst naar België.  Met een glijbaan van 8 meter hoog en 20 meter lang biedt The Big Air de ultieme festivalervaring. Sunrise Festival is trots om dit sterk staaltje glijwerk als eerste te mogen presenteren in de Vlaamse festivalwereld.

The Slide: De Lilse Bergen beschikt over één van de weinige familieglijbanen in België. Met een breedte van vijf meter kan je met al je vrienden in één trek de glijbaan af voor een dip in de Lilse zwemvijver.

Row Your Boat: Voor diegenen die het allemaal wat rustiger zien of de romantische toer op willen, hebben we mini waterfietsjes laten aanrukken die je met je armen in plaats van je benen moet vooruit bewegen, fun gegarandeerd!

Camping Pool Party: Al was kamperen op Sunrise al de coolste ervaring die je kon meemaken, hebben we het zonet nog even mooier gemaakt met een echte Camping Pool Party. Een zwembad op de camping mét een DJ booth erbij om voor opening van het festival de dag fris te starten.

Magic Myst: Op de loopbrug naar The Island stage die op een ponton op de vijver ligt is een vernevelingsysteem aangelegd dat voor lekkere verkoeling zorgt. Een extra reden om dit podium op het water te ontdekken!

Tom Neys – woordvoerder Sunrise:” Onze bezoekers verdienen een weekend lang een wereld waar ze heel even compleet los kunnen gaan om de zomervakantie goed in te zetten. De Lilse Bergen beschikt over de juiste ingrediënten om een warm zomers weekend als dit van 29 juni tot 1 juli op een onvergetelijke manier door te brengen. Met Sunrise spelen we daar graag op in. Zwaar inzetten op beleving is voor ons nog steeds de belangrijkste voorwaarde van een goed festival. Wij zijn klaar voor de zomer!”