‘The Greatest Switch’: The Party in Vooruit na ‘The Greatest Switch’ op Studio Brussel op zaterdag, 10 oktober

1859

Maak je op voor een hele dag en nacht waarin je kan wegdromen en shaken op die nummers die je ooit in vervoering en extase brachten en brengen. Tune in op Studio Brussel en zak daarna af naar de Vooruit waar je getrakteerd wordt op dj-sets van The Subs, Goldfox en Studio Brussel en Switch bezielers Jan van Biesen, Michael Midnight en Sheridan.

 

Studio Brussels populaire radioshow ‘The Greatest Switch’ is voor velen een vaste trip doorheen de rijke geschiedenis van de elektronische muziek. De grote climax van deze wekelijkse dance marathon vindt plaats op het moment dat de luisteraars zelf mogen beslissen welke nummers de titel van de grootste en beste dance nummers aller tijden verdienen. Het resultaat vertaalt zich in de jaarlijkse ‘Greatest Switch’ dag, een hele dag vol dance klassiekers op Studio Brussel.

 

En dit jaar valt die op zaterdag 10 oktober. De volledige lijst wordt uitgezonden van 16u. tot middernacht en gevolgd door een spetterende ‘The Greatest Switch’ party in de Gentse Vooruit. De party wordt gehost door Jeroen Delodder die het programma ook presenteert en kleur geeft.

De dj’s zullen alleen maar de beste klassiekers uit hun platenkoffers en computers opdiepen. Ze hebben allemaal een grote affectie met en kennis van het immense en diverse elektronische verleden en zorgen gegarandeerd voor een nacht vol met jullie lievelingsnummers, aan elkaar gemixt op zo’n manier dat het dak er bij elk nummer opnieuw zal af gaan.

 

Ben jij een fan van elektronische muziek?  Dan kan en mag je deze party niet missen en dan verwachten we ook graag jouw stem voor de beste dance plaat ooit! Laurent Garnier’s ‘The Man with the Red Face’ prijkt nu al drie jaar op nummer één.

Wordt hij dit jaar van de troon gestoten of niet? It’s up to you …

 

Praktisch:

 

Line up:

The Subs (DJ-set, Lektroluv Records), Michael Midnight (Pukkelpop, Ed&Kim, The Greatest Switch), Jan van Biesen (Stubru), Goldfox (Forty Five, Rave Our Souls), Sheridan (Stubru, The Greatest Switch)

Hosted by Jeroen Delodder (The Greatest Switch)

 

Doors:

Van 23u. tot 6u.

 

Tickets:

Voorverkoop: €12 ; Kassa: €16

Voorverkoop:  Alle FNAC Shops, Alle Brooklyn Shops, Gent: Vooruit

Online: www.nightlifepresale.be/switch

 

Info:

www.stubru.be

www.facebook.com/switch